Kapcsolat:  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  Alsónémedi > 

Alsónémedi

Számítógép és laptop szerviz Alsónémedi

  

FIGYELEM! 2020. Októberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

Alsónémedi számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az Alsónémedi szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az Alsónémedi, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Békési Milán

Azt hittem, hogy az én gépem sosem lesz már gyors, de a vírusírtás óta, mintha új életre kelt volna. Legközelebb is Önöket választom!

Katona Ferenc

Gyors kiszállás, hatékony és alapos munka. Csak aánlani tudom!

Varjasi Ádám

Köszönöm a gyors javítást! ajánlom!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia