Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  I. Kerület > 

I. Kerület

Számítógép és laptop szerviz I. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

I. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az I. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az I. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Békési Milán

Azt hittem, hogy az én gépem sosem lesz már gyors, de a vírusírtás óta, mintha új életre kelt volna. Legközelebb is Önöket választom!

Nagypál Norbert

Gyorsan és pontosan érkeztek, a munkát tökéletesen elvégezték! ajánlom!

Üveges Arnold

Köszi, hogy felturbóztátok a gépem, nem gondoltam volna, hogy még ennyit ki lehet hozni egy ilyen régi gépből.

Urbán Bernadett

Még egyszer megszeretném köszönni a hálás segítséget amit kaptam, nem is tudom mit csináltam volna ha a jegyzeteim elvesznek!!

Pontyos András

Ezentúl csak az S.O.S szervizt fogom hívni! ajánlom!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia