A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: A non-numeric value encountered

Filename: controllers/Teruletek.php

Line Number: 76

Backtrace:

File: /var/www/szakszerviz.net/application/controllers/Teruletek.php
Line: 76
Function: _error_handler

File: /var/www/szakszerviz.net/index.php
Line: 421
Function: require_once

I. Kerület - PC/Laptop Szerviz - 06/70 622-96-12
Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  I. Kerület > 

I. Kerület

Számítógép és laptop szerviz I. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Novemberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

I. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az I. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az I. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Békési Milán

Azt hittem, hogy az én gépem sosem lesz már gyors, de a vírusírtás óta, mintha új életre kelt volna. Legközelebb is Önöket választom!

Zámbó Péter

Köszönök mindent!

Kiss Ákos

Köszi a javítást! Ügyesek vagytok!

Kôvári Loránd

A szeleő kiérkezett, és alig két perc után gyakorlatilag mindent tudott, még azt is, hogy két éve leejtettem a gépet. Sajnos a régi esésnek most jött ki az eredménye, teljesen behalt a merevlemeze, ahogy sejtettem. Pikk-ppakk kicserélte, volt nála több fajta is, én az 500 gigásat választottam. Őszinte meglepetésemre pár forint különbséggel a bolti áron kaptam meg. Azt hittem drágább lesz. A rendszer telepítése után a gépem merem állítani, hogy egy napos korában sem volt olyan jó, mint most! Köszönöm a javítást!

Pontyos András

Ezentúl csak az S.O.S szervizt fogom hívni! ajánlom!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia