Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  II. Kerület > 

II. Kerület

Számítógép és laptop szerviz II. Kerület

  

FIGYELEM! 2019. Szeptemberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

II. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a II. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a II. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Városrészek

A számítógép és laptop szervizünkhöz helyszíni javítás tekintetében a következő városrészek tartoznak:

Vélemények a területről

AndroCo Consult Kft

Megrendeltük, gyorsan kiértek, és a helyszínen meg is csinálták az összes hibát. Megmentettétek a mai napomat, köszönöm!

Petra

Olcsón kiemelkedő szolgáltatást kaptam, köszi! :)

Szentmihályi Béla

Életet leheltetek a halottnak hitt gépembe, köszönöm szépen.

K. Andrea

Ilyet még nem lttam! Csak egy lépés már a kézrátétellel gyógyítás, komolyan fiúk, csak így tovább! Hihetetlen amit a gépemmel tettetek! Nem viccelek, újkorában nem volt ilyen gyors!!! Fantasztikusak vagytok!!!!!

Bányay Krisztina

Köszönöm, hogy ilyen gyorsak voltatok! Fantasztikusak vagytok!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia