Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  Isaszeg > 

Isaszeg

Számítógép és laptop szerviz Isaszeg

  

FIGYELEM! 2018. Decemberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

Isaszeg számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az Isaszeg szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az Isaszeg, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Lilli Kapos

pontosan érkezett a szerelő, minden gondunkat megoldotta amit felírtunk! Elismerésünk a szerelő türelmére, és szakértelmére is. Mindekinek csak aánlani tudom teljes szívből! :-)

Tóth Alexandra

leesett a laptopom, és tönkre ment benne egy alkatrész, de kicserélték, és most gyorsabb a gép, mint valaha! Az új alkatrész nem érzékeny már az ütésekre sem, ami sokat számít mert kisgyerek van a lakásban. Minden elismerésem a szerelőé

Kollárné Nagy Ágota

keresse Őket bizalommal, nagyon jó szakemberek.

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia