Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  IV. Kerület >  Istvántelek > 

Istvántelek

Számítógép és laptop szerviz Istvántelek

  

FIGYELEM! 2022. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a Istvántelek szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a Istvántelek, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Békési Milán

Azt hittem, hogy az én gépem sosem lesz már gyors, de a vírusírtás óta, mintha új életre kelt volna. Legközelebb is Önöket választom!

Katona Ferenc

Gyors kiszállás, hatékony és alapos munka. Csak aánlani tudom!

Varjasi Ádám

Köszönöm a gyors javítást! ajánlom!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia