Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  IX. Kerület > 

IX. Kerület

Számítógép és laptop szerviz IX. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Novemberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

IX. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a IX. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a IX. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Kovács Edina

Köszi a rendszertelepítést és hogy személyre szabtátok utána nekem.

Takács István

Azt hittem, hogy a gépemből már nem lehet semmit kihozni, de a srácok úgy felturbózták, hogy a legújabb átékok is elfutnak rajta és hihetetlenül olcsón.

Szűcs Aladár

Nagyon elégedett voltam az árral a pontossággal és a szakmai tudásotokkal! Köszönöm szépen!

Németh László

Köszi a laptopjavítást.ajánlom

Mirjam

Nagyon örülünk,hogy rátaláltunk egy nagyon profi tudású számítógépes szakemberre. Pénteki telefonálás után szombaton a lakásunkon szétszerelte a laptopot kitisztította újra telepítette és mindezt két óra alatt. Megvagyunk elégedve szakértelmével és tudásával mindenkinek csak aánlani tudjuk !

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia