Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  V. Kerület > 

V. Kerület

Számítógép és laptop szerviz V. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

V. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az V. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az V. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Városrészek

A számítógép és laptop szervizünkhöz helyszíni javítás tekintetében a következő városrészek tartoznak:

Vélemények a területről

Hársfalviné Tamás Susanna - Bicske

Gyors, de alapos, számomra maximális elégedettséget nyújtó megoldással. Udvarias, figyelmes fiatalember, és a jövőre nézve is javaslatot adó szolgáltatás, megfizethető áron. Köszönöm!

Péter István

sikerült a routerbeállítás, nem szakadozik az internet tovább. Tényleg nem a géppel volt a hiba!!!! Kiváló diagnoszta az Úriember, ajánlom mindenkinek! P. István

Vida Tibor

Nagyszerű munkát végeztek, volt egy régi számítógépem, több sebből vérzett, de hihetetlen módon felturbózták nagyon olcsón! Köszönöm!

Elek Mária

Pontos, megbízható szerelő.

Barócz Tibi

Nem tudom hogy az ördögbe hoztátok vissza a leveleimet! Csak azért hívtalak ki, mert mondtátok, hogy ha nem sikerül, akkor ingyen volt... Életemet mentettétek meg, komolyan! Köszönöm mégegyszer!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia