Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  VI. Kerület > 

VI. Kerület

Számítógép és laptop szerviz VI. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

VI. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a VI. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a VI. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Városrészek

A számítógép és laptop szervizünkhöz helyszíni javítás tekintetében a következő városrészek tartoznak:

Vélemények a területről

Sipos Vilmos

Pikk Pakk sikerült a gépem megcsinálni,amitől más szervizek vonakodtak. Gyorsak,pontosak,megbízhatóak,PROFIK !!! Csak aánlni tudom őket! Köszönöm: Sipos Vilmos Bp. XI.ker UI: A vírus irtó tökéletes :)

András

Köszönöm nagyon jók vagytok! Ügyes csapat! Csak így tovább! Z. András

Kovács Bence

Köszönöm, hogy megjavítottátok a laptopom ilyen olcsón!

Hermann Margit

Lassú volt és kifagyogatott, újra indult a gépem. Merevlemezt akart cserélni egy másik cég 35 ezer forintért, de mivel én ezt sokalltam, ezért inkább az s.o.s szervízzel akartam a munkát elvégeztetni, mert majdnem fele annyiért vállalták volna. Az s.o.s. Szerviz azonban megállapította, hogy a merevlemeznek semmi baja, és csak a merevlemez kábelét kellett csak kicserélni. Ez a cég tobb mint 28 ezer forintot spórolt nekem ezzel, s mivel két gyerekes anyuka vagyok, ezért ez több, mint életmentő volt! Nagyon hálás vagyok az s.o.s. Szervíznek!!! Mindenkinek csak aánlani foglak Titeket!!! Köszönöm!!

Kárász Gábor

Köszönöm a rendszertelepítést! Nagyon meg vagyok vele elégedve

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia