Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  X. Kerület > 

X. Kerület

Számítógép és laptop szerviz X. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Októberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

X. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a X. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a X. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Swarcz Fanni

Már beletörődtem, hogy vennem kell új laptopot, ám nektek köszönhetően a régi gépem írom ezeket a sorokat. Hálás vagyok, hogy nem kellett pénzt kiadni újra, és mégis van egy szuperül működő gépem. :)

Tóth Alexandra

leesett a laptopom, és tönkre ment benne egy alkatrész, de kicserélték, és most gyorsabb a gép, mint valaha! Az új alkatrész nem érzékeny már az ütésekre sem, ami sokat számít mert kisgyerek van a lakásban. Minden elismerésem a szerelőé

Ágoston Géza

A legjobb szakemberek akikkel eddig dolgom volt! Köszönöm a javítást!

Kerekes Ferenc

Köszönöm a laptopjavítást!

Várvölgyi Ádám

Köszönöm gyors kiszállást!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia