Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  XII. Kerület > 

XII. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XII. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XII. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XII. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XII. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Bazsó Miklós

Köszönöm, hogy nem kellett rohangálnom a laptoppal, hanem háznál rendkívül szakszerűen kitakarították és újratelepítették. A jövőben is biztosan igénybe fogom venni a szolgáltatásukat és bárkinek meleg szívvel ajánlom önöket.

Péter

Köszönöm segítségüket.

Kissné

Amire kettőt pislogtam, máris életre keltették az addig nem működő gépem. Köszönöm az úriembernek a lelkiismeretes munkáát.

Csonka Adorán

ajánlom köszönöm

Szilvi

ajánlom mindenkinek, mert nagyon precízek, és kiválóan dolgoznak! Köszönöm a segítséget!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia