Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  XII. Kerület > 

XII. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XII. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Októberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XII. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XII. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XII. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Malek Gábor

Köszönöm a gyors szervízt. Csak aánlani tudom magukat mindenkinek!

Bokor Jutka

Köszönöm a gyors "kiszállást"! Életet, azaz adatot mentettetek vele! ajánlom!

Zita

Kolléga nőmtől hallottam Önökről! Mikor a számítógépem elromlott Önöket hívtam, mert kedvező árral tudtak szolgálni, és azonnal kijöttek! A gépemet remekül helyre állították, precíz, pontos munkát végeztek! Én is csak aánlani tudom! Köszönöm a rendszertelepítést, a gépem remekül működik!

Alex

Köszönöm a javítást! ajánlom őket!

Szabó Ádám

Az eddigi legkorrektebb szakemberek akikkel találkoztam. ajánlom mindenkinek!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia