Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  XIII. Kerület > 

XIII. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XIII. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XIII. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XIII. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XIII. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Dajka Lászlóné

Tisztelt szerviz! Szeretném megköszönni a korrekt szolgáltatást amit nyújtottak és a rengeteg türelmet. Nyugdíjasként nem utolsó szempont, hogy a pénztárcabarát áron kaptam a segítséget. Köszönöm!

Denoczy András

Köszönöm a javítást! A héten hívni fog a fiam is a másik gép javítása ügyében. Minden jót önöknek!

Pál Áron

Gyors kijövetel, remej problémafelismerés, precíz megoldás, kivalló árak! Ezek mind mind önöket jellemzik! Köszönöm a szerelést! ajánlom mindenkinek!!!

Garai Gábor

Köszi minden ok

Pintér Olivér

Az S.O.S Szerviz a legjobb!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia