Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  XIII. Kerület >  Angyalföld > 

Angyalföld

Számítógép és laptop szerviz Angyalföld

  

FIGYELEM! 2020. Februárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg az Angyalföld szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk az Angyalföld, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Lilli Kapos

pontosan érkezett a szerelő, minden gondunkat megoldotta amit felírtunk! Elismerésünk a szerelő türelmére, és szakértelmére is. Mindekinek csak aánlani tudom teljes szívből! :-)

Tóth Alexandra

leesett a laptopom, és tönkre ment benne egy alkatrész, de kicserélték, és most gyorsabb a gép, mint valaha! Az új alkatrész nem érzékeny már az ütésekre sem, ami sokat számít mert kisgyerek van a lakásban. Minden elismerésem a szerelőé

Kollárné Nagy Ágota

keresse Őket bizalommal, nagyon jó szakemberek.

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia