Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  XIV. Kerület > 

XIV. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XIV. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XIV. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XIV. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XIV. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

Lilli Kapos

pontosan érkezett a szerelő, minden gondunkat megoldotta amit felírtunk! Elismerésünk a szerelő türelmére, és szakértelmére is. Mindekinek csak aánlani tudom teljes szívből! :-)

Dancsecs Dani

Nyugdíjasként nem igazán értek a gépekhez. Unokámtól kapott laptopot nem csak beüzemelték, de elmagyarázták hogyan használjam. Köszönöm a türelmüket és idejüket!

S&S Trade Kft - Kiss Zsolt

A szerelő pontosan érkezett, és újra telepítette a rendszert a laptopon. Nagyon gyors lett! Profi munka! Köszönjük!

Gyulai Ákos

Minden rendben ment, a kiérkező szerelő hatalmas rutinnal állt neki a laptpunknak, és pikk-pakk meg is oldotta a problémákat, noha néhány napja már küzdöttem vele. Nem hittem, hogy rendszertelepítés nélkül is meg lehet menteni. Zseniálisak! Mindenkinek ajánlom

Dorina, Dohány utca

Nagyon jó munkát végzett a kiérkező szerelő! Soha ilyen gyors nem volt még a gép! ajánlom mindenkinek, de tényleg!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia