Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  XIX. Kerület > 

XIX. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XIX. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Októberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XIX. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XIX. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XIX. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Városrészek

A számítógép és laptop szervizünkhöz helyszíni javítás tekintetében a következő városrészek tartoznak:

Vélemények a területről

Papp Imre

Köszönöm a vírusirtást, nagyon jó lett a gépem. Mindenkinek ajánlom

Mészáros Attila

Szuper lett a laptopom, azóta semmi baja!

Stokinger József

Nagyon profi nagy tudású szakember és megbízható! Remek probléma megoldó és igazán jó műszaki érzéki szakember a régi laptopomat élesztette újá amire azt mondták,hogy dobjam ki. Mindenkinek aánlani tudom akinek nem mindegy,hogy kire bízza a műszaki berendezéseit tapasztalt ami sokat jelent és hamar átlátja, hogy mi a probléma profi megoldással megoldja ! Tisztelettel: Stokinger József

Besenyei Tímea

Nagyon ritka az ilyen szakmáát szerető és értő, becsületes szerelő. Köszönöm szépen, hogy a fiam laptopán kívül az én laptopomat és tablettemet is átnézte (csak úgy)! ajánlom mindenkinek, én pedig mentettem a számát! :)

Kovács ános

Köszönök mindent, ajánlom mindenkinek.

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia