Kapcsolat :  06/70 622-96-12Mutat

Főoldal >  Területek >  XV. Kerület > 

XV. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XV. Kerület

  

FIGYELEM! 2020. Januárban fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XV. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XV. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XV. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Városrészek

A számítógép és laptop szervizünkhöz helyszíni javítás tekintetében a következő városrészek tartoznak:

Vélemények a területről

Pálinkás Ildikó

Nagyon szépen köszönöm a pontos, precíz munkát.ajánlom mindenkinek. Nagyon jó áron, nagyon profi munka! ajánlom mindenkinek! KÖSZÖNÖM!

Bogácsi Barbara

Nem gondoltam volna, hogy Budapesten még létezik korrekt szerviz, akik nem mindenből pénzt akarnak csinálni. Szerencsére tévedtem. Örülök, hogy Titeket választottam.

Kerekes István

Ha lesz még valami gond a laptopommal csak titeket hívlak!

Kun Ágnes

Köszönöm a vírusirtást a laptopomon.

Juhász Anita

Köszönöm a jó munkát!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia