Kapcsolat:  06/70 622-96-12

Főoldal >  Területek >  XX. Kerület > 

XX. Kerület

Számítógép és laptop szerviz XX. Kerület

  

FIGYELEM! 2021. Októberben fix áron minden helyszíni javítás 9 900 Ft! És nincs óradíj se!

Szolgáltatási terület

XX. Kerület számítógép pc és laptop javítás

Kedves látogatónk üdvözöljük weboldalunkon. Jelenleg a XX. Kerület szolgáltatási terület oldalát nézi. Bár egyik fő szolgáltatási területünk a XX. Kerület, de ezen a területen kívül Budapest teljes területén, és Bp környékén is szolgáltatunk.Ha nem ezen a területen venné igénybe szolgáltatásunkat, kérem hívjon bizalomal, hogy megtudja, az Ön lakhelyén szolgáltatunk-e.

bemutatkozás

Cégünk immár 6 éve foglalkozik helyszíni kiszállással történő javítással, szervizeléssel. Szinte bármilyen hibát a helyszínen javítunk. Jól felkészült szakértő, gyakorlott kollégáink a 6 év alatt finomodott praktikákkal és felszereléssel a lehető legtöbb hibára fel vannak készülve, és a pótalkatrészek többsége is azonnal elérhető a műhelykocsiból, igy hardverhibák sem foghatnak ki a kollégákon. Jelenleg üglethelységünk nincs, mivel nincs szükségünk rá, hiszen a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önnek azáltal, hogy személyes környezerében, azonnal javítjuk a gépeket.

Vélemények a területről

BOGNÁL ARANKA

ÉN MÁR NYUGDÍJAS VAGYOK NEM ÉRTEK A GÉPHEZ DE OLYAN TÜRELMESEN ELMAGYARÁZOTT MINDENT A FIATALEMBER TÜRELMES VOLT ÉS SEGÍTŐKÉSZ BÁRCSAK MINDENKI ILYEN LENNE

H. Ferenc

Most már kifogástalanul működik a laptopom, köszöntem!

gergő

Pontos, gyors, mindenkinek ajánlom

Csordás Évi

Köszönöm a vírusirtást! Nagyon jó lett a gépem!

Németh Réka

Köszi a rendszertelepítést és az utáni beállításokat!

Az oldal részben a wikipedia-ról származó információkat tartalmazhat! Tehát forrás: Wikipédia